Dame

HJEM  Dame

Dameklær i 100 % kasjmir

Kasjmirklær fra Davida står for kvalitet og stilren skandinavisk mote. Vi kan stolt si at et kasjmirplagg fra oss er et plagg for livet. Vi legger mye tid og omsorg inn i kasjmirklærne våre. Vi er nøye når vi velger ut kasjmiren vår, og vi planlegger, designer og produserer plaggene slik at de varer livet ut.

Kasjmir til alle anledninger
Plaggene våre er designet for å fungere uansett årstid og anledning. Alle plagg består av 100 % A-kasjmir, som betyr at kasjmirplagget tilpasser seg kroppsvarmen din. Det varmer deg i vinterhalvåret, og om sommeren blir det luftig og lar kroppen din puste.

Kasjmirgensere
En stilren genser i kasjmir går aldri av moten. Vårt utvalg av gensere inkluderer modeller med forskjellige typer strikk, halsutringninger og farger.

Ponchoer i kasjmir
En poncho er et unikt og vakkert plagg, ofte en favoritt blant kundene våre. Hos oss finner du både åpne og lukkede modeller av ponchoer i kasjmir.

Underdeler i kasjmir
Vi har både bukser og skjørt i kasjmir. Våre myke kasjmirbukser passer fint til koselige kvelder hjemme. Skjørtene kan redde ethvert antrekk.

Kasjmirkjoler
Vi har varianter med forskjellige typer strikk, lengde og passform, slik at du kan finne en kasjmirkjole som passer din smak.

Cardiganer i kasjmir
En cardigan i kasjmir har alltid en plass i garderoben og kan matches med ethvert antrekk. Med tilbudet vårt av cardiganer i kasjmir kan du finne en eller flere som passer både stilen og resten av garderoben din.

Dameklær i kasjmir
Vi vil at kvinner og damer alltid skal kunne finne nye, fine kasjmirklær. Derfor jobber vi kontinuerlig med å lage nye kolleksjoner. Sjekk nyhetene for å se våre nyeste kolleksjoner og plagg.

Filtrer Laster...
Størrlese:  
Farge:  
Pris: