Hjem

HJEM  Hjem

Hjeminnredning i kasjmir

Når man først har prøvd kasjmir, er det vanskelig å få nok. Med våre produkter til hjemmet kan du innrede hjemmet ditt med kasjmir.

Kasjmirtepper

Kryp opp i sofaen og pakk deg inn i et teppe av 100 % kasjmir – et mykere teppe er det vanskelig å finne. Vi er nøye med at teppene våre ikke bare er behagelige, men også fine og praktiske innredningsdetaljer. Derfor er teppene våre vakkert strikket og kommer i farger som løfter stemningen i et hvert rom.

Putetrekk og pledd

I tillegg til tepper har vi også putetrekk og pledd i myk kasjmir. Gi sofaen eller sengen en ny look med et putevar med vårt populære fiskebensmønster, det går aldri av moten.

Morgenkåpe og tøfler

Sørg for at helgen alltid blir så koselig og avslappende som den bør være. Med vår morgenkåpe i kasjmir trenger det ikke å være vanskelig å forlate sengen. Det er et plagg for livet, som vi pleier å si. Et par myke tøfler til morgenkåpen, så er helgens outfit klar. Tøflene våre har en myk, men stabil mokkasåle. De sitter godt over fotryggen så du uten problemer kan ha dem på deg hele helgen.