Herre

HJEM  Herre

Herreklær i 100% kasjmir

Målet vårt er å tilby kasjmirklær til herre i stilren skandinavisk mote. I kolleksjonen vår for herrer finner du gensere, cardiganer og bukser. Med flere forskjellige modeller, strikk og farge på våre herreklær håper vi at du finner plagg som passer nettopp din smak og stil.

Gensere og cardiganer

Vi har gensere og cardiganer for herrer i flere varianter. Hvorfor ikke en lysegrå genser med kort glidelås i kragen eller en mørkeblå cardigan med fine knapper? Uansett hvilken stil du har, håper vi at noen av modellene våre vil passe deg og din garderobe.

Bukser

Vi har både langbukser og shortser i kasjmir for herrer. Kombiner et par bukser med en cardigan, så får du et sett i 100 % A-kasjmir som passer året rundt.

Våre herreklær er plagg for livet

Vi er stolte av våre herreklær, og vi skryter gjerne med å si at et plagg fra oss er et plagg for livet. Kasjmirklærne våre er laget av kasjmir av høyeste kvalitet, noe som betyr at materialet ikke bare er holdbart, det er også et materiale som puster og er nyttig året rundt. Les vår guide til hvordan du tar vare på kasjmirklærne dine.

Filtrer Laster...
Størrlese:  
Farge:  
Pris: