KJØPS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ved større kampanjer ber vi om forståelse for at leveringstidene kan bli noe forsinkeT. Det er høyt trykk på bestillingene, og vi jobber så fort vi kan.

Ved Black Weekend gjelder våre vanlige vilkår med 14 dagers åpent kjøp og bytterett.

Siste bestillingsdato for levering før julaften: 16 desember.

LEVERINGSTIDER OG FRAKT

Når du handler på Davidacashmere.no, behandles en mottatt og godkjent bestilling i løpet av en arbeidsdag. Hvis det er tomt på lager for en vare, vil du få informasjon om det på e-post, og du kan da bytte vare eller heve kjøpet helt. Normal leveringstid er 1–2 arbeidsdager. Lengre leveringstider kan forekomme i høysesong. Leveringen skjer til ditt nærmeste DHL-utleveringssted. Ved kjøp under 2000 kr tilkommer en fraktavgift på 49 kr. Ved kjøp over 2000 kr leveres varene dine fraktfritt innen Sverige. 

Du får beskjed via e-post, sms eller brev når pakken din kan hentes. Obs! Du må alltid vise legitimasjon når du henter pakken.

- Internasjonal levering og frakt -

Leveringstiden utenfor Sverige kan variere mellom 2–4 arbeidsdager.

Ved kjøp utenfor EU tilkommer tollavgift.

- Transportskader -

Hvis du oppdager synlige skader på pakken allerede ved uthenting, er det best om du gir beskjed om det direkte til fraktselskapet. Du kan også kontakte vår kundeservice for hjelp. Du når oss på service@davida.se.

RETUR OG BYTTE

- 14 dagers angrerett -

Du har 14 dagers angre- og bytterett fra den dagen du har mottatt varen. Når du benytter deg av angreretten, skal varen returneres i vesentlig uforandret tilstand. DAVIDA tilbyr alltid gratis retur og bytte. Du kan selvfølgelig prøve varen for å se om den passer, men varen skal returneres med originalemballasjen og alle etiketter. Vi ber deg unngå parfyme når du prøver plaggene. Plagg som lukter, tas ikke i retur. Når vi har fått tilbake varen og konstatert at den ikke er skadet, betaler vi tilbake beløpet du har betalt.

- Retur og bytte -

Fyll ut returskjemaet og oppgi grunnen til at du sender varen tilbake. Send varen tilbake til oss sammen med returskjemaet. Returfrakten er forhåndsbetalt av DAVIDA. Lim fast den medfølgende returfraktseddelen på pakken, og lever den til ditt nærmeste DHL-utleveringssted. Det er selvfølgelig ikke noe problem å bytte varen mot et annet plagg eller en annen størrelse eller farge. Ønsker du å bytte til et annet produkt, ber vi deg returnere varen og deretter legge inn en ny bestilling på www.davidacashmere.no med ønsket produkt. 

- Reklamasjon -

Kontakt vår kundeservice via chat eller send en e-post til service@davida.se så snart du oppdager defekten på varen, så hjelper vi deg med reklamasjon. Vi står selvfølgelig for returfrakten ved feilleveringer og reklamasjoner når du bruker vår retufraktseddel. Har du ikke en returfraktseddel, kan du be vår kundeservice om å sende deg en ny. For å få hjelp med din reklamasjon: kontakt oss!

- Tilbakebetaling -

Når vi behandler returen, gjør vi en kreditering på bestillingen din. Du vil få en bekreftelse på e-post når vi har mottatt returen. Tilbakebetaling av mottatt og godkjent retur skjer innen 30 dager.

Hvis du betaler med kort, overfører vi pengene til din konto. Tilbagebetalingen kan ses på din konto i løbet af et par dage, efter vi har gennemført tilbagebetalingen.

- Faktura -

Hvis du har betalt med faktura, oppdateres fakturaen så snart vi har behandlet og godkjent fakturaen.

Mangler du en tilbakebetaling? Kontakt service@davida.se

BETALINGSALTERNATIVER

Velg mellom følgende betalingsmetoder via Klarna Checkout

-  Kredittkort (VISA / Mastercard / AMEX)
- «Betal nå.», Klarna direktebetaling med kredittkort eller sikker bankoverføring online
- «Få først. Betal senere.», faktura via Klarna
- «Del opp.», del opp betalingene via Klarna

- Kortbetaling -

Det er trygt å handle med kort hos Davidacashmere.no. Pengene trekkes først når bestillingen din sendes fra oss. Denne betalingsmetoden medfører ingen ekstra kostnader. DAVIDA benytter kryptert dataoverføring. Betaling- og personopplysninger sendes via sikre sider på nett. Ved retur, krediteres kortet ditt automatisk med motsvarende beløp.

- Klarna Betal nå -

Med Betal nå, betaler du med en gang. Pengene trekkes 1-2 dager etter at ordren din er behandlet.

- Klarna Få først. Betal senere -

Med Klarna Få Først. Betal senere, kan du betale innen 30 dager, i slutten av måneden eller om et par måneder. Hvis du velger 30 dagers-alternativet, må betalingen din mottas i løpet av de neste 30 dagene for å unngå forsinkelsesavgift. Betalingsperioden påbegynnes når bestillingen sendes. Velger du å betale i slutten av neste måned, legges en ekstra avgift på Klarna-fakturaen din. Denne betalingsmetoden er tilgjengelig i følgende markeder: Storbritannia, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Østerrike, Sveits og Nederland.

- Klarna Del opp -

Med Klarna Del opp, kan du dele opp betalingen månedsvis. Etter at du har bekreftet bestillingen, blir du videresendt til Klarna, hvor du velger ønsket månedskostnad. Denne betalingsmetoden er tilgjengelig i følgende markeder: Østerrike, Storbritannia, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Klarnas betingelser finner du her.
For informasjon og spørsmål om din Klarna-konto, kontakt Klarna kundeservice.